Cases

Cases

Vores kundecases er et sammensurium af de kompetencer og services vi kan tilbyde samt succeshistorier, som vi er meget stolte over at kunne fortælle om, som direkte udfald af vores arbejdsindsats hos de enkelte kunder.

SEO & ONLINE VISUALISERING

RESTART JUICE

Lead Partner hjælper Restart Juice med en række forskellige opgaver, som søgemaskineoptimering, grafiske opgaver til virksomhedens sociale medie kanaler samt sparring omkring den fremtidige kommercielle retning. Restart Juice ejes og drives til dagligt af kosteksperten Pia Thau og den danske blogger Mascha Vang og er en spændende kunde for os hos Lead Partner, idet at kunden på online-delen i forvejen har et ret stærkt kommercielt udgangspunkt.

WEBUDVIKLING

ASASOLUTIONS

Igennem et længerevarende samarbejde har vi hos Lead Partner været med til at kommercialisere ASASolutions online og bidraget til at formidle virksomhedens budskab på en simpel og effektfuld måde, hvilket har resulteret i at virksomheden har oplevet en vækst i kundetilførsel samt øget omsætning på over 30%.

Som et af de seneste projekter har vi hos Lead Partner stået for at udvikle en ny og moderne hjemmeside til ASASolutions helt fra bunden og er meget tilfredse med resultatet.

SOCIALE MEDIER

PANDORA LIVING

Hos Pandora Living har vi været med til at følge kundens udvikling helt fra start med opbygning af webshop, design, opstart af sociale medie kanaler, kommercialiseringsstrategier og meget mere.  En stor del af vores arbejde har bestået i at integrere webshoppen med Facebook og Instagram, som har givet Pandora Living et synligt kommercielt løft samt mulighed for produkt-tagging ved opslag og annoncer. Pandora Living har siden start oplevet synlig vækst samt øget deres salg som følge af de marketingsaktiviteter vi har implementeret og udført.

WEBSHOP

URTEFARM

Urtefarm er en af vores største kunder. Vi varetager forskellige typer af online marketingopgaver for Urtefarm, alt fra webudvikling, e-mail marketing, sociale medier og meget mere. Det seneste større projekt, som vi har løst for Urtefarm har været at udviklet en velfungerende online salgsplatform med en 2-in-1 løsning til engros- samt privathandel. Urtefarm har tidligere kun solgt deres produkter B2B, til over 150 forhandlerbutikker i Danmark men er gået over til også at sælge deres produkter direkte til B2C markedet, som en del af en større kommercialiseringsstrategi. Virksomheden udvider snart deres salg til internationale markeder og vi hos Lead Partner ser frem til også at kunne hjælpe kunden med at vækste forretningen og brandet internationalt.

VIDEO MED EFFEKT

FLISEHAVEN

Flisehaven er en fantastisk spændende kundecase og succeshistorie, hvor vi hos Lead Partner på under et år har været med til at skabe et turn-around, der har været altafgørende for virksomhedens fremtid. Dette har vi gjort ved at re-tænke hele virksomhedens online visualisering, med nyt logo, hjemmesidedesign, tekst- og billedcontent samt professionel videoindhold på web og sociale medier, som har resulteret i at vi på et år opnået en fordobling i antal besøgende samt rekordomsætning, som var tydelig at mærke på virksomhedens bundlinje i 2019. Flisehaven er derfor en perfekt kundecase på den indsats og værdi vores arbejde kan tilføre vores kunder.